Loading Events
  • This event has passed.

Sant Gabriel 2023 a Casa SEAT (Telecos.cat)

October 3 - 17:30 // 20:30

La ràpida irrupció de les telecomunicacions i les tecnologies digitals a la nostra societat està produint canvis a tots els nivells. El sector de la mobilitat és sense dubte un dels que més està vivint aquesta revolució. Avui l’aposta és construïr vehicles connectats, intel·ligents, més segurs i impulsats amb energies verdes, canvis que ens aporten beneficis i millores considerables i que cal posar en valor. I és que són un exemple clar de com les tecnologies digitals i les telecomunicacions impulsen la creativitat i la innovació. Coses que fins fa poc eren inimaginables, avui són possibles. Un cop més, de la mà de la tecnologia, la realitat està superant la ficció.

Com a entitat de referència per als professionals de l’Enginyeria de Telecomunicació i les Tecnologies Digitals a casa nostra, Telecos.cat és part activa d’aquesta revolució, motiu pel qual la celebració de Sant Gabriel (patró de la professió) oferirà enguany una visió transversal sobre el camí recorregut en el sector de la mobilitat, visualitzant alguns projectes de present i albirant les perspectives de futur.

Laura Sanz, responsable d’estratègia en l’àmbit CCAM (Connected, Cooperative and Automated Mobility) de la Fundació i2CAT, participarà com a experta a “Les Telecomunicacions i les Tecnologies Digitals en el sector de la mobilitat” parlant sobre la situació de la mobilitat connectada.

Informació i inscripcions aquí.

Start:
October 3
End:
October 3