i2CAT és partner del Saló Internacional de la Logística (SIL), que se celebra del 31 de maig al 2 de juny

16/05/2022

La Fundació i2CAT torna a col·laborar amb el Saló Internacional de la Logística (SIL), que se celebra del 31 de maig al 2 de juny al Consorci de la Zona Franca de Barcelona.

La Fundació i2CAT t’ofereix la possibilitat d’aconseguir entrades gratuïtes per assistir-hi: es tracta de la principal trobada del sector logístic a Europa, on està representada tota la cadena logística. Les entrades s’ofereixen gràcies a un acord de col·laboració entre SIL-Barcelona i la Fundació i2CAT.

La Fira Líder de Logística, Transport, intralogística i Supply Chain del Sud d’Europa, celebrarà la seva 22ena edició sumant sinèrgies amb eDelivery Barcelona Expo & Congress, el Medalogistics Summit, el 1st Àfrica Logistics Meeting i el Congrés Internacional d’Agents de Duanes. El SIL, com a pont internacional dels negocis logístics entre Europa, Amèrica Llatina i el Mediterrani, tornarà a reunir els principals professionals, empreses i entitats que comprenen tota la cadena de subministrament.

Consulta el programa del SIL Barcelona aquí i aprofita l’oportunitat!

 

A quines entrades per al Saló Internacional de la Logística pots accedir?

50 invitacions gratuïtes Congress Pass de 3 dies (tarifa regular 500€ + IVA)

Afanya’t i accedeix a una de les 50 invitacions gratuïtes d’entrades Congress Pass per accedir al SIL Barcelona els tres dies.

*Les entrades s’assignen per ordre d’arribada d’inscripcions fins a esgotar-se.

 

Omple aquest formulari per aconseguir la teva entrada!