L’IOT Solutions World Congress (IOTSWC) es trasllada al mes de maig de 2022

02/08/2021

L’esdeveniment líder mundial sobre tecnologies disruptives aplicades en la transformació digital de sectors i empreses, organitzat per Fira de Barcelona i l’Industrial Internet Consortium (IIC), se celebrarà del 10 al 12 de maig de 2022 al recinte de Gran Via.

El canvi de dates busca garantir l’alt poder de convocatòria internacional de l’esdeveniment i potenciar la seva oferta i participació. Amb un fort posicionament internacional, la propera edició de l’IOTSWC, que inicialment estava prevista celebrar-se aquest octubre, reunirà l’any que ve als principals actors mundials involucrats en la transformació digital de les empreses i promourà l’intercanvi d’idees, experiències i casos d’èxit sobre els beneficis que suposa per a l’usuari final l’aplicació de tecnologies basades en IoT, 5G, Intel·ligència artificial (AI), Computació quàntica, robòtica i Digital Twins (DT), entre d’altres.

IOTWSC 2022 abordarà els principals reptes als quals s’enfronten les empreses a l’hora d’innovar a través de cinc eixos temàtics: Seguretat, Connectivitat, Optimització de negoci, Intel·ligència i Experiència de client. Igualment, l’esdeveniment inclourà una extensa exposició comercial en què participaran, a través dels seus centrals mundials, companyies líders de tecnologies de la informació, desenvolupadors de plataformes de programari, empreses de ciberseguretat, proveïdors de serveis i de telecomunicacions, firmes d’automatització industrial, consultores, fabricants de hardware, centres tecnològics i de R+D, incubadores, start-ups, associacions i entitats.

També es trasllada a les mateixes dates el Barcelona Cybersecurity Congress, esdeveniment anual coorganitzat amb la Generalitat de Catalunya, que convoca els principals agents i experts en ciberseguretat i que té com a objectiu analitzar els desafiaments actuals en aquest àmbit, definir patrons per protegir-se de ciberatacs a nivell sectorial, i difondre solucions reals, eines i bones pràctiques per a estendre la cultura de la ciberseguretat en tot tipus d’empreses, independentment de la seva dimensió o sector d’activitat. En la que serà la seva 3a edició, aquest congrés se celebrarà paral·lelament a l’IOTSWC aportant continguts d’alt valor afegit sobre els riscos de la ciberseguretat i el seu impacte en el negoci per a empreses, pimes i professionals de totes les àrees de la indústria i la tecnologia. Així mateix, les sessions en què participaran experts internacionals aprofundiran sobre tres grans blocs temàtics: Escenari actual de les ciberamenaces, Ciberseguretat Industrial (IoT i 4.0) i Smart Mobility (5G i vehicle intel·ligent). L’esdeveniment comptarà amb una zona expositiva per a empreses proveïdores de solucions i serveis de ciberseguretat, així com espais per al networking professional, les start-ups i la projecció del talent.

La Fundació i2CAT és ambaixadora de l‘esdeveniment.

Font original: Departament de Premsa de Fira de Barcelona