i2CAT participa a l’EUROAVIA Mission, una hackató virtual de 24 hores emmarcat en la World Space Week!

06/10/2021

EUROAVIA Mission és una hackató online de 24 hores que es durà a terme aquests 8 i 9 d’octubre, coincidint amb la Setmana Mundial de l’Espai.

Aquesta hackató està orientada a estudiants matriculats en estudis relacionats amb l’espai, que es dividiran en equips de 2 a 5 integrants. La intenció és que resolguin reptes relacionats amb l’espai comptant amb el suport de mentors professionals, i posteriorment, totes les solucions desenvolupades seran evaluades per un jurat professional. Es tracta d’una oportunitat única per conèixer empreses líders del sector a Europa, tot rebent al mateix temps l’assessorament d’experts en questions tècniques i empresarials.

Els reptes proposats seran:
• Deep Learning of Earth observation
Mapas per a la ubicació urbana
Mission Design Software
Desenvolupament d’apps que mostrin les característiques EGNSS i Copernicus

A la pàgina web oficial d’EUROAVIA pots trobar informació detallada de cadascun dels reptes, els responsables d’haver-los proposat i l’important paper que juguen dins de l’ecosistema espacial.

L’equip guanyador de cada categoria rebrà una dotació econòmica de 1.000 euros lliurada per la Generalitat de Catalunya, l’IEEC i i2CAT Foundation.

Encara ets a temps de registrar-te aquí!

La competició està organitzada per EUROAVIA i Knowledge Innovation Market (KIM) en col·laboració amb l’European Space Agency – ESA. A més, compta amb el patrocini destacat de l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya – IEEC.

Descobreix el programa! ⬇️

Coneix les persones que integraran el jurat professional! ⬇️

espai

Entre el jurat professional es troba Pol Guixé, responsable d’Space Communications dins de la Fundació i2CAT ⬇️

espai espai

Coneix més sobre els mentors, mentores i jurat aquí!