La Fundació i2CAT participa en la presentació de la Mobile Week Catalunya 2021

27/05/2021

La tercera edició de la Mobile Week Catalunya tindrà lloc aquest estiu, repartida en 18 territoris catalans, durant dues setmanes 

Fa una setmana es va realitzar la presentació oficial de la Mobile Week Catalunya 2021 al Palau Reial de Pedralbes, on es van subratllar les tres temàtiques principals de l’esdeveniment: la privacitat a internet, les habilitats professionals digitals i el paper de la tecnologia durant la gestió les crisis. La Mobile Week Catalunya 2021 serà acollida en els territoris catalans de Badalona, Terrassa, Manresa, Rupit, Figueres, Llagostera, La Seu d’Urgell, Centelles, Mollerusa, Ribera d’Ebre, Lleida, Riudellots de la Selva, Vilanova i la Geltrú, Vic, Sant Pere de Ribes, Girona, Igualada i Mataró.

Les activitats d’aquesta edició combinaran el format presencial i el digital i seran gratuïtes. Les setmanes escollides per a la realització de les activitats són les del 21 al 27 de juny i la del 5 a l’11 de juliol, i segons el territori, els esdeveniments es repartiran d’una manera o altra. Cada municipi va destacar una activitat de les que durà a terme, entre les quals es troben el taller dedicat als fonaments del reciclatge intel·ligent (Sant Pere de Ribes), experiències turístiques gamificades (Vilanova i la Geltrú) o les proves per a la ciutadania de control de drons (Mollerussa). Sumat a totes aquestes iniciatives, també tindrà lloc el ‘Family Day’, una jornada especial per aprendre sobre tecnologia de manera entretinguda i en familia.

La Fundació i2CAT participarà en diverses activitats en diferents ciutats: no perdeu de vista la secció d’esdeveniments per estar al dia de tot!

Aquí pots veure totes les activitats de la Mobile Week Catalunya.